2.12.10

Nytt bilde til jul?

Jeg mangler et bilde over sofaen (nå er veggen veeeldig stor og svart), men vil ikke henge opp noe før jeg er helt sikker..

Jeg tok et par bilder i Presteskogen vår tidligere i høst som jeg lurer på om jeg skal forstørre opp på et ganske stort lerret. Hva synes dere? En av disse..?

Eller skal jeg male et stort, abstrakt bilde? Ser for meg noe i grått, litt sort... Hm... tenke...tenke... Tips mottas med takk!

7 kommentarer:

HiH sa...

Det ville jeg gjort var jeg deg! Det øverste binder sammen det mørke og det grønne fint. Litt natur gjør seg for oss som liker sort og hvitt:-):-)

Nina B. sa...

Å ja, god idé!
Likte begge, men det nederste er jo litt lysere, hvis veggen er "veldig sort" nå ;) Og litt gråere, passer jo godt til sofaen.

Lykke til!

Fru M sa...

Likte det øverste bilde veldig godt. Tror det hadde passet fint over sofan på den svarte veggen. Det er jo litt trolsk over det og passer fint med det naturlige og enkle i huset deres.
Åslaug

Veronika Mikkelborg sa...

Oi, ja e hadde også valgt å få det øverste bilde stort. Kjempe fint.......

Veronika

Anonym sa...

Nydelige bilder! Fint som kontrast til det stramme. Eller man kan understreke det stramme og velge et grafisk trykk i sort og hvitt.

Hilsen
Amateurmamma

Jennys fire vegger sa...

Jeg stemmer for det nederste bildet, i farger. Et flott bilde og det grønne hadde vært knall på den veggen! :o) Blir spennende å se hva du velger!

Ønsker deg en god helg!
Klem Jenny

Julius, William og Mette sa...

Hej, jeg ville nok vælge et selvgjort maleri med en yndlingsfarve, og højest sandsynligt pastelfarve, fordi den mørke er meget mørk, omend smuk :)